Faciliteter

FACILITETER

Klubben råder over mange faciliteter, se mere forneden.

RIDEHAL

Klubben råder over en lille ridehal på 15mx31m.

Vores ridehal blev for nogle år siden forlænget grundet en skade pga. for meget sne, og i 2018 er det blevet vedtaget, at der skal ny bund i. Arbejdet på er startet i uge 42.

UDENDØRS RIDEBANER

Klubben råder over to udendørsbaner, en på 20mx40m og en på 20mx60m.

Begge bunde er pt. med slagger fra åen, hvilket fungerer fint.

SPRINGBANE

Klubben råder over en lille springbane

Springbanen består pt. af 5 spring, med mulighed for at tilføje flere til banen. Springene tages ind til vinter, hvorefter spring opstilles i ridehallen efter behov.

STALD

Klubben råder over to stalde med en lade imellem til hø og halm. Staldene indeholder 11 ponybokse (>135 cm) og 12 hestebokse (<135), hvoraf de fire bokse er udebokse i gamle togvogne.

Derudover er der aflåst sadelrum, kasserum med plads til private skabe, foderrum, udendørs vaskeplads, opbindingsplads i stalden samt udendørs opbindingsbomme.

KLUB AFDELING

Klubben råder over en rytterstue og fine toiletter

Rytterstuen er omdrejningspunktet for sammenholdet, og her er der mulighed for at nyde sin madpakke, snakke med vennerne eller spille en gang kort. Rytterstuen er opvarmet i vinterhalvåret.

Bylderup-Bov Rideklub     |     Bovvej 4     |     6372 Bylderup-Bov     |     Tlf. 26 29 44 11     |     bybr@live.dk