JULEOPVISNING

Vi inviterer alle elever på rideskolen til en juleopvisning d. 16. december, hvor man må invitere forældre, bedsteforældre mm. til et par hyggelige timer.

Her kan du finde oplysninger om det nyeste, der sker på Bylderup-Bov Rideklub

STREETFODBOLD 2019

Vi inviterer alle byens børn og voksne til et par hyggelige og sjove timer i Bylderup Idrætscenter, hvor vi skifter hesten ud med en fodbold!

GENERALFORSAMLING

Den 27. februar afholder vi den årlige generalforsamling. Kom og hør, hvad der sker i klubben. Har du mod på at deltage i bestyrelsen, kontakt da gerne bestyrelsen.

NY RIDEHAL

I forbindelse med at rideskolen holder lukket i efterårsferien, er vi begyndt på arbejdet til den nye bund i ridehallen - vi glæder os til det færdige resultat

JULETRÆSINDSAMLING 2019

Den 6. januar havde vi traditionen tro juletræsindsamling sammen med en klasse på Bylderup Skole, hvor vi samlede juletræer ind i hele byen og oplandet

OVERNATNING 2018

Den 7.-8. september havde vi overnatning på rideskolen, hvor alle elever var inviterede.

Vi lavede striglekonkurrence, ponygames, stjerneløb og legede i ridehallen.

VI HAR ALTID GANG I ET ELLER ANDET

Tjek ind på facebook, hvor der løbende bliver opdateret med billeder og informationer om, hvad der sker på rideklubben

NY UNDERVISER

Vi har fra 1. august fået ny underviser. Byd hjertelig velkommen til Anne Hennigs, der overtager for Mai Petersen, der efter 3 år som underviser, skal videre.

Juletræsindsamling

Søndag d. 7. januar tog vi sammen med 7. klasse på Bylderup Skole byen rundt for at samle juletræer.

GOD SOMMER

Rideskolen holder ferielukket hele juli måned, men er klar igen til 1. august, hvor de første hold igen starter op. Vi ønsker alle en god sommer.

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Undervisning starter op igen lørdag d. 6. januar.

STREETFODBOLD 2018

Den 23. marts afholdt rideklubben endnu engang det årlige streetfodbold, hvor der blev kæmpet om de mange præmier, der var blevet sponsoreret af vores gavmilde sponsorer.

ORIENTERINGSLØB 2017

Lørdag d. 28. oktober afholdt vi igen orienteringsløb. Det var en dejlig dag med mange deltagere, der kæmpede om de gode præmier, der var sponsoreret af vores gavmilde sponsorer.

Bylderup-Bov Rideklub     |     Bovvej 4     |     6372 Bylderup-Bov     |     Tlf. 26 29 44 11     |     bybr@live.dk