Her kan du finde oplysninger om det nyeste, der sker på Bylderup-Bov Rideklub

ORIENTERINGSLØB 2019

Vi inviterer alle ryttere, løbere og cykelryttere til en hyggelig tur gennem Ålandets stier og veje.

Datoen er 21. september, mere information kommer senere!

SOMMERFERIE

Klubben holder sommerferie fra undervisning indtil mandag d. 5. august.

Husk at man altid er velkommen til at komme og hygge med os i stalden!

ARBEJDSDAG 2019

Den 16. juni havde vi vores årlige arbejdsdag, hvor bestyrelsen, opstaldere og elever med deres familier mødte op for at gøre rideskolen sommerklar. Der blev bl.a. sat ny port i, sat springbane og agilitybane op samt ryddet op her og der, hvor der manglede. Dagen sluttede med grillpølser og pastasalat.

En stor tak for hjæp skal lyde, til alle dem, der mødte op!

VI HAR ALTID GANG I ET ELLER ANDET

Tjek ind på facebook, hvor der løbende bliver opdateret med billeder og informationer om, hvad der sker på rideklubben

STREETFODBOLD 2019

Vi inviterer alle byens børn og voksne til et par hyggelige og sjove timer i Bylderup Idrætscenter, hvor vi skifter hesten ud med en fodbold!

JULEOPVISNING

Vi inviterer alle elever på rideskolen til en juleopvisning d. 16. december, hvor man må invitere forældre, bedsteforældre mm. til et par hyggelige timer.

NY UNDERVISER

Vi har fra 1. august fået ny underviser. Byd hjertelig velkommen til Anne Hennigs, der overtager for Mai Petersen, der efter 3 år som underviser, skal videre.

GENERALFORSAMLING

Den 27. februar afholder vi den årlige generalforsamling. Kom og hør, hvad der sker i klubben. Har du mod på at deltage i bestyrelsen, kontakt da gerne bestyrelsen.

NY RIDEHAL

I forbindelse med at rideskolen holder lukket i efterårsferien, er vi begyndt på arbejdet til den nye bund i ridehallen - vi glæder os til det færdige resultat

GOD SOMMER

Rideskolen holder ferielukket hele juli måned, men er klar igen til 1. august, hvor de første hold igen starter op. Vi ønsker alle en god sommer.

JULETRÆSINDSAMLING 2019

Den 6. januar havde vi traditionen tro juletræsindsamling sammen med en klasse på Bylderup Skole, hvor vi samlede juletræer ind i hele byen og oplandet

OVERNATNING 2018

Den 7.-8. september havde vi overnatning på rideskolen, hvor alle elever var inviterede.

Vi lavede striglekonkurrence, ponygames, stjerneløb og legede i ridehallen.

STREETFODBOLD 2018

Den 23. marts afholdt rideklubben endnu engang det årlige streetfodbold, hvor der blev kæmpet om de mange præmier, der var blevet sponsoreret af vores gavmilde sponsorer.

Bylderup-Bov Rideklub     |     Bovvej 4     |     6372 Bylderup-Bov     |     Tlf. 26 29 44 11     |     bybr@live.dk