Elevheste

BLONDIE

Blondie er en lille hoppe på ca. 130 cm og 17 år.

Hun er lige den rette højde til de mindre børn, hun kan dog godt finde på at lave lidt nøkker, hvis ikke rytteren viser vej.

Blondie har ingen passer lige nu, så tøv ikke med at kontakte os, hvis det er noget for dig!

ELEVHESTE

Vi har seks dejlige ponyer og heste i forskellige størrelser.

Kunne du tænke dig at blive passer på en af ponyerne, kontakt da den staldansvarlige, som findes under fanen kontakt.

SULTAN

Sultan er en dejlig pony på ca. 125 cm høj og 12 år

Han er en super pony til nybegyndere, da han er meget forsigtig omkring sin rytter. Han kan dog også gå med øvede ryttere, der har stor gavn af hans erfaring.

Sultan bliver passet af Maja

MOLLI

Molli er vores lille krudtugle på ca. 135 cm høj og 12 år

Hun er en meget følsom pony, som har brug for en rolig rytter. Hun er stadig under uddannelse, men udvikler sig hele tiden positivt.

Molli har ingen passer lige nu, kontakt os gerne, hvis det er noget for dig!

UNIQUE

Unique bliver i daglig tale omtalt som Plet, og er en dejlig hoppe på 143 cm.

Hun er god til nybegyndere og øvede ryttere, har god energi og kan drille hendes ryttere i ny og næ.

Hun har et dejligt temperament.

Unique bliver passet af Rikke

LUKAS

Lukas er en dejlig vallak på ca. 153 cm. Han går derfor både med børn og voksne til undervisning, og kan øvelser til Lb niveau.

Lukas bliver passet af Caroline

FIE AF ILDKJÆR

Fie er en dejlig hoppe på 16 år og ca. 138 cm.

Hun kan godt lide at der er fart på, og hun elsker at springe. Man kan bestemt ikke mærke hendes alder!

Fie bliver passet af Sofie Amalie

Bylderup-Bov Rideklub     |     Bovvej 4     |     6372 Bylderup-Bov     |     Tlf. 26 29 44 11     |     bybr@live.dk