HVEM VI ER


Vi er en lille rideklub, der ligger tæt på den dansk/tyske grænse. Vi har både rideskole samt opstaldere med deres egne heste og ponyer.

Vores ridekole favner både nybegyndere, såvel børn som voksne, samt øvede ryttere, der gerne vil udvikle sig indenfor dressur og spring

Vores rideklub bliver drevet udelukkende af frivilligt engagement, hvorfor det også er bestyrelsen, der står for den daglige drift af rideklubben


BELIGGENHED


Vi holder til på Bovvej 4, 6372 Bylderup-Bov.

Klubben ligger midt i byen med gode tilkørselsforhold og gode muligheder for en tur i naturen.

Klubben er beliggende i Aabenraa Kommune, ca. 6 km fra den dansk/tyske grænse.


DANSK RIDEFORBUND


Bylderup-Bov Rideklub (BYBR) er medlem af Dansk Rideforbund, Distrikt 8. Vi har derfor flere medlemmer, der bor og har deres heste opstaldet i oplandet til Bylderup-Bov, men som har valgt at være medlem af Bylderup-Bov Rideklub, for at kunne starte stævne under Dansk Rideforbund.

HVORFOR VÆLGE OS?


På bylderup-Bov Rideklub værner vi om det gode sammenhold og den gode kontakt med hesten.

Vi bestræber os efter at sætte nogle rammer, der gør, at alle har mulighed for at holde hest eller ride, på det niveau, der passer dem.

VORES HISTORIE


Over 50 år som klub

I 2015 kunne vi holde 50-års jubilæum, hvor hele byen var inviteret til åbent hus og stort stævne. Vi har tidligere haft mange opstaldere, men er i dag i gennemsnit 10 private opstaldere ud over vores elevponyer.



VORES VISION


Bylderup-Bov Rideklub er en klub, hvor der er plads til alle, unge som gamle, nybegyndere som øvede, turryttere som stævneryttere.


Vi ønsker at værne om det gode sammenhold og den frivillige indsats, der bygger rammen for vores

rideklub.

Vi ønsker at træning, fodring og opstaldning af hesten sker med respekt for hesten, så vi sikrer den gode velfærd for hesten.

Vi ønsker at give alle mulighed for at agere i vores fælles glæde og interesse for heste og ridesporten.