ELEVHESTE

Vi har fire dejlige ponyer og heste i forskellige størrelser.

Kunne du tænke dig at blive passer på en af ponyerne, kontakt da den staldansvarlige, som findes under fanen kontakt.

UNIQUE

Unique bliver i daglig tale omtalt som Plet, og er en dejlig hoppe på 143 cm.

Hun er god til nybegyndere og øvede ryttere, har god energi og kan drille hendes ryttere i ny og næ.

Hun har et dejligt temperament.

Unique bliver passet af Finja og Zia

LUKAS

Lukas er en dejlig vallak på ca. 153 cm. Han går derfor både med børn og voksne til undervisning, og kan øvelser til Lb niveau.

Lukas bliver passet af Dana

FIE AF ILDKJÆR

Fie er en dejlig hoppe på 18 år og ca. 138 cm.

Hun kan godt lide at der er fart på, og hun elsker at springe. Man kan bestemt ikke mærke hendes alder!

Fie har pt ingen passer

ATHENE

Athene er en fin pinto hoppe på ca. 140 cm og 12 år.

Hun er pt ved at blive genoptrænet, da hun hos tidligere ejer har gået som selvskabshest i et år. Athene har tidligere startet stævner i både spring og dressur

Athene bliver passet af Sofie Amalie

Bylderup-Bov Rideklub     |     Bovvej 4     |     6372 Bylderup-Bov     |     Tlf. 26 29 44 11     |     bybr@live.dk